Рибарника
Потопете се в шума на дърветата и ромоленето на планинско поточе
Рибарника
с пъстърва
Рибарника
Избягайте от градския шум и динамичния начин на живот
Рибарника
Басейн сред природата
Рибарника
Вкусете традионните български гозби под сянката до барбекюто

Рибарника

"РИБАРНИКА" е мястото, където ще избягате от градския шум и динамичен начин на живот и ще се потопите в шума на дървета и ромоленето на планинско поточе.

 

"РИБАРНИКА" е къща за гости разположена в прохладните и величествени широколистни гори на Балкана, до планинско поточе с рибарник пълен с пъстърва, отглеждана по естествен начин.

Само на един километър от комплекс "Хитър Петър" по път подходящ за всякакъв вид автомобили, мястото е подходящо за любители на природата и планината, не за шумни компании.

 

Къщата разполага с четири стаи. Три от тях са двойни, а четвъртата е подходяща за семейство с две деца. Стаите са разположени на два етажа, като на всеки от тях има баня и тоалетна. Във всички стаи има сателитна телевизия и интернет. За пълноценната почивка на гостите къщата предлага и басейн.

На гостите се предлага за безплатно ползване 7-местен джип, с който могат да пътуват от комплекс "Хитър Петър" до къща за гости "Рибарника".

 

Базата се отдава като цяла къща (не на стаи) през летния сезон. От 1 юли до 31 август цената е 300 лв. на вечер с включена закуска, като гостите могат да поръчват готова храна от гостилницата на комплекс Хитър Петър или да си приготвят храна със собствени продукти. Рибарника разполага с барбекю, газов котлон, говарска печка, хладилник и всякаква необходима посуда.

 

Уважаеми гости, в къща за гости "Рибарника" не се допускат домашни любимци!

Уведомява ме Ви, че къща за гости "Рибарника" НЕ предлага необходимите удобства за деца до 2 г.

 

 

© 2017-2020 Комплекс "Хитър Петър". Всички права запазени.